Escalumen

Menu

LPG arcápoló termékek

Innováció a karcsúsításban és az öregedés jeleinek kezelésében.

Az LPG technika, amely a CELLU M6 műszernek köszönhetően világelső a sejt stimuláció terén, az Endermológia által ihletett egyedi kozmetikai termékcsomagot hozott létre. Új, professzionális kozmetikai megoldás az ön testére és arcára a CELLU M6 eredményeinek maximalizálásával. Exkluzív, innovatív összetétel, a legújabb generációjú aktív hozzávalók magas koncentrációjával, melyeket egyenesen a biotechnológia ihletett. Parabén és Phenoxyethanol tartalom nélkül.

5 kozmetikai termék a karcsúsításért és feszesítésért, melyeket a tökéletes test három fő követelménye érdekében fejlesztettek ki: narancsbőr, karcsúsítás és anti-aging (öregedés elleni) megelőzés. 6 anti-aging arctermék „méretre szabva,” az öregedés jeleinek három leggyakoribb típusának kezelésére: meglazult, lankadt és tompa bőr.

Új bejegyzett kezelések a hatékony és gyors eredmények érdekében a CELLU M6 műszerrel történő bőr és testkezelés, valamint az LGP kozmetikumok egyedi kombinációjával, az ön LPG központjában.

lpg_produkty

Az arc szépségéért

Az öregedés jeleinek kezelése.
Az LPG összes „arc és dekoltázs” kozmetikai terméke az aktív összetevők egyedi komplexumát tartalmazza, melyek úgy vannak kifejlesztve, hogy célirányosan stimulálják a sejtek természetes aktivitását, anti-aging hatással.

Mivel mindnyájunk arca egyedi, az LPG szakemberei új arctermék családot fejlesztettek ki, amely az öregedés három fő jeléhez alkalmazkodik: ellazult, beesett és elgyengült bőr.