Escalumen

Menu

LPG technikák - Endermolift

Sejt - stimuláció az öregedés ellen

Az LPG, aki világvezető a CELL M6-os sejt - stimulációban, új kezelést hoz önnek, az Endermoliftet.

100 százalékban természetes anti-aging technika, amely feltölti a bőrt, és eltünteti az öregedés nyomait. Az LPG LIFT mechanikus aktivációval stimulálja a bőrfelületen a sejtek fiatalodását, ezzel visszaállítva természetes képződésüket.

Az Endermolift azonnali eredményeket kínál, beleértve az egészséges ragyogást és a természetes, nyugtató lifting-hatást. A kezelés látható eredménye a ráncok feltöltése, az arcvonások visszanyerése és a ragyogó bőr.

endermolift

Slow lift:
Ragyogás és tonizálás

Ez az LPG LIFT 4 Hz intenzitású mechanikus stimuláció javítja a vascularizációt (vérképződés), eltávolítja a toxinokat, ragyogóbbá téve a bőrt és eltávolítva a duzzanatokat.

Speed lift:
Ráncfeltöltés

Ez az LPG LIFT 8 Hz intenzitású mechanikus stimuláció, amely helyreállítja a sejtek anyagcseréjét. Ennek eredménye, hogy a fibroblasztok ismét termelik a kollagént és az elasztint, azt a két fő összetevőt, amelyek felelősek a bőr feszességéért és rugalmasságáért. A bőr kollagén szálainak újraszervezése a láthatóan is jobb felépítésükben mutatkozik meg, amivel a bőr feltöltődik, és a ráncok kisimulnak.

High speed lift:
Feszesebb vonalak

Ez az LPG LIFT 16 Hz intenzitású mechanikus stimuláció természetes módszerrel helyre állítja a kollagén és az elasztin termelést, feszesebbé téve a bőr szerkezetét.

Hogyan néz ki az LPG endermoliftLPG ENDERMOLIFT program

endermolift_konzultacia

1. lépés: szakmai konzultáció
Ez az első lépés segít:

endermolift_osetrenie

2. lépés: professzionális kezelés

Miután kiválasztja az ön Endermolift Kit-jét (érzékeny vagy normál bőr), kényelmesen elhelyezkedik a kezelő nyugágyon. 35 percig tartó relaxáció alatt pihen.

endermolift_vyhodnotenie

3. lépés: kiértékelés

Az Endermolift program alatt néhány mérést végzünk el, amelyek által figyelni lehet az ön eredményeit, tekintettel a kijelölt célokra.

A program befejezése után a fenntartó kezelés (havonta egyszer) lehetővé teszi stabilizálni és megtartani eredményeit!

Gondolkodjon el rajta!