Escalumen

Menu

LPG technikák - Endermológia

Mi az endermológia?

Az endermológia egy, a sejtek stimulálásával foglalkozó speciális, az LPG által kifejlesztett, és több mint 105 tudományos tanulmány által ellenőrzött tudományág. A bőr szabadalmaztatott, non-invazív és fájdalommentes mechanikus stimulációjának (mechanotranszdukció) köszönhetően felújítja a mélyen lerakodó sejtek aktivitását. Érvényesült az egészség, szépség és wellness területén. http://www.lpgsystems.cz/endermologie.php

Hogyan működik?

A kezelés professzionális Cellu M6 Endermolab, Cellu M6 Integral készülékek segítségével történik. A ROLL (hengerek) és LIFT terapeutikus szabadalmazott kezelőfejek finoman serkentik a bőrszövetet, a kezelés 100 százalékban természetes és a test, valamint az arc konkrét területeire irányul. A mechanotranszdukció elvein alapul: a bőrfelület mechanikus stimulációja, amely jeleket sugároz a mélyen lerakódó sejtekhez (például a zsírsejtek, vagy a fibroblasztok), ami fiziológiai választ idéz elő.

Roll Technológiák

Két egymástól független motorizált henger (LPG szabadalom) finoman stimulálja a bőrt, háromirányú rotációt használva, a kívánt hatástól függően. A bőr individuális stimulálása célirányosan hat a szövet különböző típusaira, mint a narancsbőr, zsírszövet, ödéma, összekötő szövet valamint az összetapadt, begyulladt, vékony, érzékeny vagy megereszkedett szövet.

Lift Technológiák

A LIFT fejek (LPG szabadalom) által termelt mikroplusszok lüktető szövethullámokat idéznek elő, melyek finoman stimulálják a bőrt. A LIFT lüktető szövetek frekvenciájától (4, 8 vagy 16 lüktetés/másodperc) és a szívás erősségétől függően (állítható intenzitás), a LIFT fejek különböző típusú stimulációt idéznek elő specifikus terapeuta vagy esztétikai célokra. Ezek a frekvenciák különféle típusú szövetet kezelhetnek, beleértve az ödémát, hegeket, ráncokat, összekötő szöveteket.

Fibroblasztok:

Az ENDERMOLIFT természetesen stimulálja a sejteket (fibroblasztokat), ezzel aktiválva a kollagén és az elasztin újratermelését, amivel megújul a bőr teltsége és tömörsége.

SEPTUM:

A nők közel 90 százaléka hajlamos a narancsbőrre, melyet a bőralatti zsírréteg okoz, amely párhuzamos septumokra van felosztva (ellentétben a férfiakkal, akiknél a septumok keresztezik egymást). A lipomasszázs egy egyedülálló technika, amely felszabadítja a mélyen lerakódó zsírt és kisimítja a bőrt, kontraindikációk nélkül.

Kollagén és elasztin szálak:

A kollagén szálak feszessé teszik a bőrt, az elasztin szálak pedig növelik rugalmasságát. Bár a kollagén és az elasztin szálak száma a növekvő korral csökken, az LPG technika képes természetesen és finoman felújítani azok szintézisét.

Ér és limfatikus rendszer:

Az endermológia gyors, hatékony és fájdalommentes hatásával gyógyítja az ér és limfatikus rendszer megromlott funkciójával kapcsolatos problémákat, a nehézláb-érzését, és a vízvisszatartást.

Zsírsejtek:

A lipomasszázs kezelések természetesen stimulálják a lipolyzist (felszabadítja a zsírsejteket) és lebontják a zsírokat (adipocitákat).

Izmok:

Az LPG egyedülálló és szabadalmazott gyógyító fejeinek használatával a terapeuta mobilizálhatja az adott izmokat, enyhítve a feszültségek és a görcsöket.

Endermologia