Escalumen

Menu

LPG technikák - Endermoterápia

Az orvosi esztétikában alkalmazva

Az orvosi esztétika a növekvő kereslet nyomására gyorsan fejlődik. A jelenlegi technikák egyre kifinomultabbak, és a páciensek jobb minőségű, kevésbé invazív kezelést keresnek, természetes, látható eredménnyel. A fogyasztók már nem hajlandók fizetni a fiatalosabb kinézetért az egészségük kárára, ezért a jelenlegi orvosi esztétika kombinálja a tudományosan leginkább hiteles technológiákat, melyek képesek elegáns módon segíteni úgy a férfiaknak, mint a nőknek. Az LPG SYSTEMS több mint 25 éve 100 százalékban természetes, nem agresszív technológiát kínál a szakorvosoknak sejt-stimulációra. Ezek nem csak javítják az invazív esztétikai eljárások eredményét (az amúgy nehezen hozzáférhető helyeken is hat), de csökkentik is a nem kívánt mellékhatásokat.

endermotherapie_celulitida

A narancsbőr kezelése

Az első kezelés a narancsbőr csökkentésére az FDA jóváhagyásával (US Food and Drug Administration). Az LPG ROLL stimuláció a narancsbőr kialakulásával kapcsolatos három összetevőre hat: a vízvisszatartás, fibrózis, zsírsejttúltengés

endermotherapie_starnutie

Bőröregedés

Összeráncolt vonalak és a ráncok kisimítása

Az LPG LIFT stimuláció a fibroblasztok magjára hat, amivel aktiválja a kollagén és az elasztin termelést, javítva a bőrtáplálást.

endermotherapie_injekcia

Injekció kiegészítés

Endermolift kezelés

Az LGP technológiák felkészítik a szövetet az injekció beszúrására (érképződés, troficitás javítása), ezzel segítve a végső eredmény optimalizálását, és a komplikációk korlátozását.

endermotherapie_liposukcia

Sebészeti beavatkozás előtti és utáni kezelés

Zsírleszívás

Az LPG technikák ma már szokásos részei a zsírleszívás előtti és utáni kezelésnek. Előtte: javítja a troficitást, a szövetek épségét és a fibrózist. Utána: segít csökkenteni a rendszertelen, pontokban történő vérzést a nyálkahártyán, javítja a hegek körüli szövetek minőségét, és optimalizálja a végeredményt.

endermotherapie_android

Alternatív zsírleszívás, azoknak, akiknek nem való a zsírleszívás

Android kezelés

1. A bőség redukálásának kezelésére, az FDA jóváhagyásával. Csökkenti a zsírszövet mennyiségét. Növeli a lipolitikus hatást (70 százalékkal)

Terapeutikus alkalmazás

Az egyre tökéletesebb technikák az idejében történő észleléshez és a betegség gyors gyógyítása, szakmai gondoskodás, amely összefügg a természetes egészséggel és a jó érzéssel... Ez a jelen fizioterápiája. Az LPG SYSTEMS egyedülálló szabadalmazott technológiával, több mint 25 éve része a mindennapi fizioterápiás gyakorlatnak. A modern fizioterapeuták, akik hisznek a hatékony műszerekkel történő manuális technikák tökéletesítésében, az összekötő szövetek, ízületek és izmok szakértőivé váltak.

Dermo-trofikus hatás

A hegek fibrózisa – a szövetben lévő kötőanyag sűrítése

dermotrofic

Az LPG technikának nagyon pozitív hatása van az összekötő szövetek osztatlanságára, kezelik a nehezen hozzáférhető helyeket, nem okoznak sebet sem fájdalmat, gyorsan javítják az érképződést és víztelenítést (drenázs), megelőzi vagy korlátozza a fibrózist. Az LPG technika emellett stimulálja a kollagén és az elasztin termelést.

Érvényesülés: Égési sérülések rehabilitációja, sebészeti beavatkozás előtti és utáni kezelés, fibrózis, heges szövet, bőröregedés.

Vérkeringésre való hatás

Nyirokduzzanat - limfödéma

lymfedem

Az LPG technikák javítják a limfatikus és érkeringést.

Hatékonyan csökkentik a limfödémát, a manuális limfatikus drenázshoz képest gyorsabb eredményekkel. A limfatikus keringésre való pozitív hatását növeli a fibrózis elleni hatás is.

Érvényesülés: Érelégtelenség, limfödéma/ödéma, sebészeti beavatkozás előtti és utáni kezelés, vízvisszatartás.

Az izmok, inak, szövetek funkciójára való hatás

Inak rehabilitációja

slachy

Az LPG technikák hatékonyan mobilizálják és erősítik a szövetet, funkciójának javítása érdekében. Csökkentik az ízület megmerevedését, hatékonyan javítják a mozgásterjedelmet és megkönnyítik a poszt-traumatikus felépülést.

Érvényesülés: megmerevedés, izomgörcsök és izomfájdalom, inak, kötőszövet rehabilitációja, feszültség.

Fájdalomra való hatás

Fibromyalgia

fibromyalgia

Az LPG technikáknak nyugtató és pihentető hatásuk van. Javítják a szövet mozgékonyságát és csökkentik a fájdalmat.

Érvényesülés: Fibromyalgia, operáció utáni fájdalmak.