Escalumen

Menu

LPG technikák - Lipomasszázs

A sejtek intenzív stimulálása a test karcsúsítása és formálása érdekében. Használja a lipomasszázs technológiát a mélyen lerakódott zsírok tartós eltüntetéséhez, amelyek ellenállnak a fizikai tornának és a diétának. Már hat kezelés után, melyek 35 percig tartanak, látható és hosszantartó kiválasztott részeken!

A lipomasszázs a test 100 százalékosan természetes karcsúsító technikája. Az LPG ROLL (LPG exkluzív szabadalom) aktiválása egy intenzív biológiai választ indít be, amely stimulálja az ellenálló zsír lebontását, és elősegíti a kollagén és elasztin termelést.

Aktiválás karcsúsítás és célirányú feszesítés

lipomassage

Roll in:

A zsírsejtek karcsúsítása – LPG mechanikus stimulálás. A ROLL IN beindítja a biológiai reakciót mélyen a külső hám alatt, ezzel intenzíven hatva a zsírbontásra.

Roll up:

A narancsbőr kisimítása/Alakformálás – LPG mechanikus stimulálás. A ROLL UP képes finomítani a zsírszöveten, megújítani a test mikrokeringését és kisimítani a bőrön lévő gödröcskéket.

Roll out:

Bőrfeszesítés – LPG mechanikus stimulálás. A ROLL OUT a fibroblaszt sejtekre hat, és aktiválja ezen nélkülözhetetlen szálak (kollagén és elasztin) újratermelését.

Hogyan néz ki az LGP lipomasszázs program

lipomassage_konzultacia

1. lépés: szakmai konzultáció
Ez az első lépés segít:

lipomassage_osetrenie

2. lépés: professzionális kezelés

Miután felveszi az ENDERMOWEAR ruhát (személyes és nem áttetsző LPG overall - kifejezetten a lipomasszázsra szolgáló), kényelmesen elhelyezkedik a kezelő nyugágyon. 35 percig tartó relaxáció alatt pihen.

lipomassage_vyhodnotenie

3. lépés: kiértékelés

Lipomasszázs programja alatt néhány mérést végzünk el, amelyek által figyelni lehet az ön eredményeit, tekintettel a kijelölt célokra.

A program befejezése után a fenntartó kezelés (havonta egyszer) lehetővé teszi stabilizálni és megtartani eredményeit!

Gondolkodjon el rajta!