Escalumen

Menu

Rehabilitáció

A problémákra rehabilitációs programot ajánlunk

Megmerevedett ízületek

A rehabilitációs terápia időben és fájdalommentesen gyógyít, enyhíti a fájdalmat, módosítja az összekötő szövetek szerkezetét, izomkontrakciót vált ki, javítja az ízületek mozgékonyságát. Operációk előtt és után (pl. ízületi gyulladás), ortopédiai műtétek előtt és után és egyéb fájdalmaknál.

Izombetegségek

A rehabilitációs terápia időben biztosít fájdalommentes kezelést, csökkenti az izomgörcsöket, felgyorsítja a hegek gyógyulását és meggátolja a fibrózis, görcsök, ödémák, izom sebesülések kialakulását.

Ín és kötőszövet betegségek

A rehabilitációs terápia ellazítja a megmerevedett ízületeket, megnyújtja az inakat és a kötőszöveteket. Mobilizálja a bőr felszínét és hatása fájdalommentes. Tendinopátia, izom és ín fájdalmak, operáció utáni komplikációk esetében.

Rehabilitacie

Rehabilitációs csomagok

A rehabilitációs csomagok árjegyzékét a „Szolgáltatások árjegyzéke” szekcióban találják.

Rehabilitációs csomag kolláriummal

Kollagén indikáció a rehabilitációnál
A kollagén minden bőrtípusra megfelel, beleértve a nagyon érzékeny bőrt is. A kollagént kiemelten ajánlják a természetes elöregedett, vagy korán tönkrement bőrre. Emellett nagyon hatásos a bőrbetegségek megelőzésében és eltüntetésében, mint a hegek, striák, kelések, ekcémák, rendkívül száraz bőr. Sérült bőr esetén felgyorsítja annak gyógyulását (operáció utáni sebek). A kollagén terápia nem okoz allergiát.

Rehabilitacie kolarium

A kollagénos rehabilitációs csomagok árjegyzékét a „Szolgáltatások árjegyzéke” szekcióban találják.

Az LPG technológiás fizioterápia világa

Az LPG technológiás fizioterápia és a Sportarredo B-Phase-os kollárium összefüggése az Escalumen társaság új szolgáltatása, amely a rehabilitációs összetevők aspektusain és a fényterápián alapul. A fizioterápia új világa nemcsak a sérülés utáni rehabilitációs elemeket tartalmazza, hanem az operáció előtti felkészülési fázist is.

Mi a fizioterápia?

Egyre tökéletesebb gyógyítási technikák az időben történő diagnózis érdekében, gyorsabb rehabilitáció és gondoskodás, amely kéz a kézben halad a természetes egészséggel és relaxációs procedúrákkal. Ez a ma fizioterápiája. Az LPG szabadalmazott technológiájával már több mint 25 éve támogatja a mindennapi fizioterápiás gyakorlatot.

Mi az Endermoterápia?

Az EndermoterápiaTM egyedi módszerével képes behatolni a nehezen hozzáférhető helyekre is, ezzel csökkentve a fájdalmat. Ez a technológia gyorsan és egyszerűen lazítja a szövetet, és javítja a folyadékcserét. Használatos a gyulladásos és nem gyulladásos hegeknél, beleértve a régi hegeket és a császármetszési hegeket is, valamint a sebészeti beavatkozások és egyéb baleseteknél keletkezett sebeket. A fájdalommentes és precíz limfatikus drenázssal gyorsabb és hatékonyabb eredmény érhető el, mint más masszázsokkal, ezért az ödémákra is ajánlatos, megelőzve a fibrózis kialakulását.

EndermoterápiaTM a mozgásszerkezet világában

Az EndermotherapiánakTM köszönhető fájdalommentes kezelés és a fájdalom enyhítése fontos szerepet játszik a megmerevedett ízületeknél, megváltoztatva az összekötőszövetek összetételét. Segít az izombetegségek enyhítésében, mint a görcsök, ödémák, izomsérülések. Ezen kívül izomkontrakciót vált ki és javítja az ízületek mozgékonyságát. Súlyosabb problémák esetében orvossal való szaktanácsadást kínálunk.

Milyen összefüggésben van a kollárium és az LPG technológia?

A kollárium úgy hat az emberi szervezetre, mint a kollagén terápia, amely segít aktivizálni szervezetünkben a kollagént. A fényterápia megújítja a bőrt és nedvességet ad neki. A vörös fényhullámok aktiválják a bőrsejteket, hogy azok a regenerációért fontos kollagént és enzimeket termeljenek, valamint melegítik az ízületeket és az izmokat. Mivel a kollagén támogatja a bőr, csontok, porcok, ínak, kötőszövetek és érfalak struktúráját, annak hiánya jelentősen hozzájárul az ember mobilitásának romlásához. Az LPG technológia mélyen hat a szövetekre, és az előkészítő fázist jelenti a kollagén felszívására fényterápia – kollárium formájában. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a szövetek stimulációjával hatékonyabbá válik a kollagén felszívódása – ezzel a regenerációs fázis a felére csökkenthető.