Escalumen

Menu

SM-Rendszer

Mi az SM - rendszer?

Az SM rendszer egy módszer, amely hatékonyan köti össze a rehabilitációs gyógyítást a megelőzéssel, a regenerációval, és az erőnléti edzéssel. A mozgásszervek iránti komplex ellátásról van szó, miközben az SM - rendszer az emberi mozgás alap megnyilvánulásának - a járásnak aprólékos analíziséből indul ki.

Miért olyan hatékony az SM - rendszer?

Az SM - rendszer az izmok fő funkcióit, valamint a spirális stabilizációt magyarázza meg. Ennek segítségével tudjuk stabilizálni az izmokat és aktiválni őket a megfelelő pozícióba nyugalmi helyzetben és mozgásban egyaránt. Fontos a gyógyítás során, a megelőzésnél, és azon negatív tényezők megszüntetésénél is, amelyek a gerinc és a nagy ízületek sérüléseihez vezethetnek.

Kinek szól az SM - rendszer?

System1

Az SM - rendszer egyszerű és hatékony gyakorlatok együttese, amely az izom spirálok aktiválásán alapul. Ezek csökkentik a test kerületét, kiegyenesítik a gerincet és felfele irányuló erőt fejtenek ki, amely nyújtja a gerincet. A torna általános indikációja az erősítés, nyújtás, a mozgás koordináció, optimálisan koordinált és stabilizált járás.

A torna fő céljai:

Milyen problémáknál segít az SM - rendszer?

System2

Az SM - rendszer egy 14 alaplépésből álló gyógytorna:

Hogyan alkalmazzuk az SM - rendszert?

Amennyiben úgy dönt, kipróbálja velünk az SM rendszert, akkor két lehetősége van. Egyéni vagy csoportos torna.

Az egyéni torna azoknak ajánlott, akiknek nincs tapasztalatuk ezzel az edzésformával. A gyakorlatok helyes elvégzését a gyógytornász individuális hozzáállása garantálja.

Diagnózis - SM - Rendszer