Escalumen

Menu

Szolárium

SPORTARREDO - szolárium/kollárium

A Sportarredo 32 éves tapasztalatával a napozás terén, elsőként vezette be a piacra a nagynyomású napozást. A minőség és a berendezés magas színvonala terén mindig is vezető volt mind az öt kontinensen. A Sportarredo ma már több egy napozó berendezésnél, és forradalmi megoldást kínál: A B-Phase-t. Ez a fantasztikus újdonság három technológia kombinálásával született meg, melyek a FOTOBIOMIX® szabadalmazott napozó rendszerével együttműködve dolgoznak.

Solarium1

SZOLÁRIUM

32 fénycsőnek és a 160 wattnak köszönhetően a Sportarredo minőségű barnulást okoz, betartva az előírt UV sugárzás kibocsájtást.

Mit jelent a 0,3 W / m2?

A 0,3 W / m2 az úgynevezett napfényerősségi referencia, ami megfelel az előírtnak. Derült időben, délben a vízszintes síkon mért napsugárzás intenzitása 0,3 W/m2

Az új 0,3 W/m2-os EU norma szerinti napozás előnyei

Solarium2

KOLLÁRIUM

Red Light „kollagén” lámpák (32 kalf-Bio lámpák 160W és 10 25W arc lámpa)

Mi a kollagén?

A kollagén a bőr, csontok, porcok, ínak és a kötőszövetek struktúrájának része. Emellett az érfalak nélkülözhetetlen része. Az emberi szervezetre nézve nagy a jelentősége. Feszesebbé és rugalmasabbá teszi a bőrt. A kollagén hosszan tartó hiányának következtében nő a csontritkulás veszélye.

A kollagén termelés a 25.ik életév után kezd csökkenni, és idősebb korban fokozatosan leáll. Ezzel a szervezet elveszíti a természetes kollagén regenerációjának képességét. Kialakulnak a ráncok, a narancsbőr, szárazbőr, a körmök és a haj elveszítik fényüket, megkezdődik az öregedés visszafordíthatatlan folyamata. Ezt a folyamatot azonban lelassíthatja, leállíthatja, sőt, akár el is kerülheti.

Mi a kollárium?

A kollárium egy készülék, amely aktiválva az emberi szervezetben lévő kollagént, jótékony hatással van a bőrre. Úgy néz ki, mint a szolárium, de a csövekben különbözik. Sokkal gyengébbek, és arra a bőrtípusra vannak beállítva, amelyre hatniuk kell. A kollárium úgy hat az emberi szervezetre, mint a kollagén terápia, segít aktiválni testünkben a kollagént. A kollárium fő értelme ugyanis nem a barnulás, hanem a fényterápia, amely segít megújítani a bőrt és nedvességet biztosítani. A finom vörös fényhullámok aktiválják a bőrsejteket úgy, hogy azok kollagént és enzimeket termeljenek, javítva a bőr állapotát. Ennek eredménye a bőr gyorsabb regenerálódása, valamint az ízületek és az izmok melegítése.

Kinek való a kollagén?

A kollagén minden bőrtípusra megfelel, beleértve a nagyon érzékeny bőrt is. A kollagént kiemelten ajánlják a természetes elöregedett, vagy korán tönkrement bőrre. Ezen kívül nagyon hatásos a bőrproblémák megelőzésében és eltüntetésében, mint amilyen a narancsbőr, akne, hegek, striák, kelések, ekcéma, rendkívül száraz bőr, öregségi foltok, kitágult hajszálerek. Sérült bőr esetén gyorsítja annak gyógyulását (operáció utáni sebek), eltünteti az allergia által okozott bőrelváltozásokat.

Kollagén hatás

A kollagén terápia nem okoz allergiát

A bőr hagyományos krémekkel való védelme természetesen fontos. Ezek a termékek azonban csak a bőr külső rétegére hatnak, és gyakran hívnak elő nem kívánt allergiás reakciókat. Nem tudnak eljutni a legmélyebb rétegekbe, hogy hatékonyan regenerálhassák a bőrt. A hatékony regeneráció érdekében ezért éppen a legalsó rétegeket fontos elérni. Speciális termékeket fejlesztettek ki, amelyek a legmélyebb rétegekbe is elérnek. Azonban az a legmegfelelőbb, ha a test önmaga termeli a kollagént. A kozmetikai gyakorlatban használt készülékeknek köszönhetően a kollagén eljut a bőr legmélyebb rétegeibe is, növelve ezzel hatását.

Milyen gyakran kell járni kolláriumba?

Vitalitás és védelem
10 látogatás 3-4 heten belül

Regeneráció
20 látogatás 5-7 heten belül

Erősítés és feszítés
30 látogatás 8-10 heten belül

Megtartó kúra
érettebb bőr: hetente egyszer
fiatalabb bőr: kéthetente egyszer

Szoláriumba ajánlott termékek

Australian Gold

Az amerikai márkájú AUSTRALIAN GOLD szoláris kozmetikum, kiváló minőségének köszönhetően vezető piactermék a barnító készítmények között. Az Australian Gold a legelterjedtebb és legkedveltebb szoláris kozmetikai márkák közé tartozik. Ezen kozmetikumok természetes alapon kifejlesztett fő összetevői természetes barnulást és tökéletes hidratálást biztosítanak. Az Australian Gold szoláriumba való kozmetikumai a hatékony összetevők alapján vannak csoportosítva. A kínálatban könnyen talál az ön életstílusának megfelelő termékeket. A krémes konzisztenciájú termékek könnyen kenhetőek, gyorsan felszívódnak és nem lesz zsíros a bőr.